De boekingen zijn geopend! Boek nu al jouw avonturen voor ons nieuwe seizoen vanaf april.

The Outsider Limburg

Praktische informatie

Routebeschrijving

Auto:  Geef via de GPS ons adres in. Dat is Kraaibergstraat 35c te Lummen. Doe je het liever op kaart en kompas? Neem dan afslag 26 komende van Leuven of Genk/Nederland op de E314. Rij richting het centrum van Lummen en neem bij de tweede rotonde de afslag links (=3e afslag) richting de Molemstraat. Na de Aldi sla je rechts de Kraaibergstraat in. Aan het bord The Outsider en The Vikings rij je de aardeweg op tot bij de parking. Heb respect voor onze buren en matig absoluut je snelheid. Kom je van Antwerpen of Hasselt, neem dan afslag 26 bis op de E313. Volg richting Circuit Zolder. Op het einde van de Dellestraat en de T-splitsing bij de Rekhovenstraat sla je links af. Rij onder de autostrade door en neem de eerste straat rechts. Dit is de Kraaibergstraat. Aan het bord The Outsider en The Vikings rij je de aardeweg op tot bij de parking. Heb respect voor onze buren en matig absoluut je snelheid.

Trein: Het dichtstbijzijnde station is Station Schulen. Van hieruit kan je een bus nemen richting onze locatie. Station Schulen is makkelijk bereikbaar vanaf Leuven en Hasselt. Bekijk de uurregeling op de website van NMBS want niet elke trein stopt in Schulen.

Bus: Lijnen 30, 52 en 92 passeren op de Molemstraat en hebben een halte aan de Kraaibergstraat (in de buurt van de ALDI). Vanaf de halte is het nog hooguit 5 tot 10 minuten wandelen tot op onze locatie.

Openingsuren

De meeste activiteiten lopen tussen 9u en 17u, maar we blijven paraat voor al je vragen. 

Onze website is 24/7 bereikbaar en op die manier kan je eenvoudig groepsactiviteiten boeken. Vul het boekingsformulier in of neem contact op met ons via e-mail en we bekijken zo snel als het kan de verschillende mogelijkheden.

Voor bepaalde activiteiten zijn specifieke uren van toepassing. We communiceren dit vooraf zodat je weet wanneer je waar verwacht wordt

 

 

Food & Drinks

Voorlopig breng je nog zelf je bokes en drinkbus mee. Wij zorgen voor een gezellige plaats om te lunchen.

Kleedkamers

We beschikken over voldoende en gescheiden ruimtes om iedereen de gelegenheid te geven zich om te kleden of op te frissen na een stevig modderbad of een duik in de vijver. 

We vragen respect voor de accommodatie en hopen dat je die even netjes kan achterlaten als voorheen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief