De boekingen zijn geopend! Boek nu al jouw avonturen voor ons nieuwe seizoen vanaf april.

The Outsider Limburg

 

Veelgestelde vragen

Zit je nog met enkele vragen voordat je aan jouw avontuur begint? We lijstten alle vragen van voorgaande avonturiers voor jou op en geven jou onmiddellijk ook het antwoord. Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan zeker ook de praktische informatie pagina.

Trein: Het dichtstbijzijnde station is Station Schulen. Van hieruit kan je een bus nemen richting onze locatie. Station Schulen is makkelijk bereikbaar vanaf Leuven en Hasselt. Bekijk de uurregeling op de website van NMBS want niet elke trein stopt in Schulen. 

 

Bus: Lijnen 30, 52 en 92 passeren op de Molemstraat en hebben een halte aan de Kraaibergstraat (in de buurt van de ALDI). Vanaf de halte is het nog hooguit 5 tot 10 minuten wandelen tot op onze locatie

Een druppeltje regen houdt de echte avonturiers niet tegen om het beste van onszelf te geven. Het is net een extra uitdaging en kan je activiteiten zelfs toffer maken. De geplande activiteiten kunnen bij regen dus gewoon doorgaan. 
 

Natuurlijk hechten we veel belang aan de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers. Daarom zullen we bij extreme weersomstandigheden zoals bliksem, onweer of hevige windstoten aan de alarmbel trekken. Het weer kunnen we jammer genoeg niet voorspellen en dus een annulatie wordt steeds door de monitoren zelf aangekondigd.   

 

Wat doe je aan op een dag vol uitdaging en plezier? Kies voor sportieve kledij waar je vlot in kan bewegen en ondersteunende schoenen. Haal niet je favoriete kledij uit je kast, want je kleren zullen hoogstwaarschijnlijk vuil worden. 

Reservekledij en een handdoek zijn geen overbodige luxe.

 

 

Zoals je zal merken, is onze locatie nog in volle ontwikkeling en werken we dagelijks keihard om onze bezoekers het nodige comfort te kunnen geven. Voorlopig is er nog geen mogelijkheid om te douchen. Op basis van de activiteiten die we nu aanbieden, zal dat normaal gezien ook nog niet nodig zijn. Zodra we activiteiten aanbieden die een douche achteraf noodzakelijk maken, zorgen we hier ook voor. 

 

 

Jazeker! Er is plaats genoeg aan onze locatie om je auto veilig achter te laten. Hou wel rekening met onze fijne buren en matig je snelheid.

 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief